O naju


Studio DREVO je leta 1995 ustanovil Dejan Pfeifer, s poslanstvom združitve sodobnega oblikovanja  in tradicionalnih tehnik ročno izdelanega lesenega pohištva. Leta 2005 se je studiu pridružila Nadja, z arhitekturnim oblikovanjem ambientov. V studiu Drevo vam nudimo celostno oblikovanje interierjev in pohištva.

Sledimo vrednotam:

  • Spoštovanje tradicije
  • Uporaba naravnih materialov
  • Zavezanost k izboljševanju življenja

Dejan je po izobrazbi grafični oblikovalec, ki je specifikacijo v oblikovanju lesenega pohištva končal na Heinola Institutte na Finskem. Njegova strast in predanost naravi se močno odraža v unikatnosti oblikovanja in izdelavi lesenega pohištva, daril in umetniških inštalacijah.
V 30 letih delovanja, je pridobil mnogo izkušenj na raznolikih projektih. Nanj se obračajo naročniki, ki želijo v svoje prostore vnesti sodobno pohištvo izdelano po meri, prežeto z umetniškim duhom. Za svoje delo je prejel slovenske in mednarodne nagrade.

Nadja je po izobrazbi arhitektka z opravljenim strokovnim izpitom za pooblaščenega arhitekta. Njene večletne izkušnje v delovanju na področju projektiranja, nadzorovanja in vodenja investicij se močno odražajo v snovanju prenov in opremljanju zasebnih, poslovnih in javnih prostorov. Z osebnim pristopom izboljšuje in nadgrajuje življenske prostore. Njen moto je, da ima vsak prostor, stavba potencial, ki ga je potrebno le prepoznati.

Kontakt


Studio drevo


Leseno pohištvoin darila


Interier


  • Jaka Babnik